NOVOSTI

U okviru projekta Tourism4all, Turistička zajednica grada Šibenika organizirala je radionicu o pristupačnom turizmu za turističke operatere i djelatnike u kulturi, a radionicu je vodila predsjednica udruge turističkih vodiča Mihovil Šibenik Tina Biluš. Ova radionica je nastavak nekoliko projekata, edukacija i radionica na ovu temu, pa tako i projekta kojeg je UTV Mihovil Šibenik provela prošle godine u sklopu projekta "Turizam dostupan svima" sufinanciran od strane Ministarstva turizma i sporta.

Turizam dostupan svima referira se na turizam koji se odnosi na potrebe velikog broja osoba, koji ne uključuje samo osobe s invaliditetom, već sve osobe koje imaju drugačije potrebe. Zapravo svi imaju koristi od pristupačnog okruženja i društva.
U sklopu prošlogodišnjeg projekta udruge "Turizam dostupan svima" članovi UTV Mihovil su prošli edukaciju i osmislili turističke rute prilagođene osobama s invaliditetom, a kroz ovaj projekt "Tourism4all" te preporučene rute će se naći i na web stranici Tz grada Šibenika. 

 
Fotografija TZ grada Šibenika

Supported by Croatian tourist board              Member of WFTGA 

ZAJEDNICA DRUŠTAVA


TURISTIČKIH VODIČA HRVATSKE

E mail : touristguides.croatia@gmail.com

Mobile: 098/ 198 88 48

AUTORI FOTOGRAFIJA